Fatima, 1917, un miracol

Fatima este un eveniment extraordinar cunoscut ca un adevărat miracol în lumea creştină, ocult, sau o impostură gigantică, o halucinaţie colectivă a 70.000 de martori. În 1917, imposibilitatea de a da o cauză naţională nu a lăsat decât una paranormală sau o halucinaţie contagioasă, infirmată de martorii naivi.


La Fatima, a fost un miracol anunţat cu trei luni înainte, pentru a fi pregătit publicul să se adune într-un loc precis, la Cova de Iria, pentru un spectacol complet iraţional de zece minute care nu putea fi interpretat în acea epocă decât ca un miracol, apoi ca un eveniment cu OZN. Existau martori chiar chiar şi la 20 de km. Dar cuvântul şi conceptul de OZN era total necunoscut. La 13 mai 1917, cu 30 de ani înainte ca fondatorul său, Kenneth Arnold să-l instaureze, prin observaţia sa deasupra muntelui Rainier, când a văzut primele farfurii zburătoare. Abia după 30 de ani de oservaţii neîntrerupte s-a putut înţelege Fatima, unde trei obloane, dansau în soare, precum şi perturbările atmosferice reprezintă o caracteristică a fenomenului OZN:  suflu şi ridicarea prafului la sol, strălucire, arborii fremătând, scăderea luminii şi temperaturii, tunete, coloane de fum, glob luminos, îngeri, analogie între extaz şi apropiata întâlnire, disc argintiu evoluând în aer cu manevre sofisticate, schimbări iute de unghi, rotaţie rapidă, coborâre ca o frunză moartă sau în zigzag, fascicole luminoase, opriri fără frânare, iluminarea peisajului şi a asistenţelor, chiar şi a ochiilor, în portocaliu, albastru, verde. Cei 70. 000 de martori udaţi de ploaie şi emoţionaţi, timp de zece minute, au trăit extazul. Un miracol!Concluzia: la Fatima s-a interpus un OZN între nori, Soare şi Cova de Iria. Este un semnal extraterestru, cea mai mare operaţie de comunicare din toate timpurile (deşi Biserica a considerat că lumea a asistat la o minune divină). După 1917, următoarea fază a vaut loc în iulie 1947, adică după 30 de ani. Oare extratereştrii au mizat enorm pe utilizarea religiei şi pe credulitatea umană, pentru a lua contact cu noi, folosindu-se de o strategie ingenioasă?
Strategia lor este ce a unei civilizaţii extraterestre superioare şi pe care ar trebui să o adoptăm dacă, într-o zi, ne vom apropia de o planetă locuită. De obicei, ei anunţă iminenţa unui contact. Caracterul extraterestru demonstrtiv de la Fatima pare deci uşor de acceptat, în comparaţie cu varianta mistică.
via: http://oznextraterestrii.blogspot.ro/

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogs I like