Earn $4,000 per month for doing nothing


Free forever !!!

  • No hidden fees
  • Nothing to sell
  • Nothing to buy
  • Just sign up>> invite >> earn profit.

 You simply invite 5 friends to join for free -forever and they do the same 5 generations:

 You could earn about $1.00 per person in your “UNLIMITED” width x 5  generations-deep  WAZZUB family. (depending on the company growth)

1st. Generation 5x$1.00 = $5.00
2nd. Generation 25x$1.00 = $25.00
3rd. Generation 125x$1.00 = $125.00
4th. Generation 625x$1.00 = $625.00
5th. Generation 3125x$1.00 = $3,125.00
 Your Passive Income could be = $3,905.00 every month for doing NOTHING different than what you are currently doing every day.

 What if everyone Invited just 10 people?
 That amount would EXPLODE to: $111,110.00 per month in passive residual income for LIFE!

Here's the KICKER: It doesn't stop there. The more people you invite the more money you'll make. The number of people you can invite is UNLIMITED.
Try 20 or 30 and see what happens... IT WILL BLOW YOUR MIND!

It's a fact that most people will join because it's UNIQUE,
it's POWERFUL and it's F*R*E*E. Everybody loves  F*R*E*E.


Wazzub – Câștigă bani pe internet

Vreau să spun de la bun început, că nu știu dacă este o afacere care va funcționa sau nu, eu nu fac altceva decât să prezint ce spun cei de la Wazzub … Cel puțin din punct de vedere teoretic, ar putea funcționa o astfel de afacere. Practic, vom vedea ce se va întâmpla …

Wazzub intenţionează să fie un “rival” pentru companii precum Facebook, Google, AOL şi Yahoo care au profituri de miliarde de dolari în fiecare an, doar pentru faptul că noi le utilizăm serviciile.

Wazzub este prima comunitate online care împarte profitul cu membrii înregistraţi gratuit în perioada de pre-lansare doar pentru a alege WAZZUB ca hompepage (pagina care este afişată implicit atunci când deschizi un brower) după lansare. Wazzub va fi întotdeauna GRATUIT pentru oricine.
 WAZZUB este un proiect internaţional care a fost creat de o “mână” de antreprenori şi investitori. În septembrie 2011 au fondat GTI Global Investments, Inc (GIT) cu scopul de a rula afacerea WAZZUB şi alte afaceri conexe. GTI este înregistrată sub legile statului Oregon. Numărul de înregistrare este 802159 – 90.

O echipă formată din mai multi specialişti, lucrează din greu pentru a transforma WAZZUB într-un uriaş succes, marea majoritate a lor fiind în spatele unor “scene” şi o altă parte dintre ei sunt vizibili pentru toţi membrii – de exemplu, echipa de asistenţă.

Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu utilizatorii. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare Wazzub va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Nu pierde aceasta ocazie! Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere:

Click aici pentru a te inscrie !!!

Mergeti mai jos pe pagina, in partea dreapta, acolo veti gasi formularul pentru inregistrare.

WAZZUB – Puterea lui „Noi”
Este un adevar ca Google si Facebook castiga miliarde de dolari, doar datorita faptului ca noi, utilizatorii de Internet, folosim serviciile lor. Este timpul sa intelegem ca noi , “utilizatorii” putem sa decidem cine poate castiga asa multi bani. WAZZUB este prima comunitate cu adevarat globala care plateste “utilizatorii” doar pentru ca au ales ca Pagina de Pornire Wazzub.
-- GRATIS PENTRU TOTDEAUNA
-- NICI O OBLIGATIE DE INDEPLINIT –
Este asa de simplu : Cu cat adera mai multi utilizatori la familia Wazzub cu atat mai multi bani castigi.
Nu va vine sa credeti ca exista o astfel de afacere?
Iata argumentele ca WAZZUB nu este o tzeapa:
De ce oare WAZZUB te plateste luna de luna fara sa faci nimic, dupa 31 martie 2012 ?
Este Simplu! WAZZUB nu o spune, ca sa nu ne jigneasca, dar are nevoie de noi ca “fundatie” a acestei “ constructii” ; noi vom fi baza de utilizatori initiala a acestui motor de cautare, vom ramane pe viata ca utilizatori ai acestui motor de cautare . Noi vom fi “radacina “ de unde se va dezvolta acest motor de cautare . Alta modalitate de a ne “ fideliza” decat prin banii pe care ni-i vor plati pe viata nu ar fi posibila.
Cum ar putea oare sa “ disloce “ un numar mare de utilizatori de la “Google” si sa-i “transfere “ la WAZZUB ? Oferind avantaje greu de refuzat , adica acesti bani !
Credeti ca ar fi vreo problema sa plateasca acesti bani dupa ce WAZZUB va fi lansat la 1 aprilie 2012 ?
Bineinteles ca nu! Banii vor fi platiti din reclame si alte servicii oferite de acest motor de cautare. Iata de ce , calitatea noastra de “Fundatie “ a acestei “constructii” este foarte importanta. Nu avem nimic de facut decat sa lucram in timpul liber, in acest interval de timp de maxim 3 luni, adica pana la 31 martie 2012, sa invitam cat mai multe persoane. Cand se va trage linie sa avem cat mai multi invitati. Iata de ce WAZZUB nu ne va cere nimic, chiar dupa ce motorul de cautare va incepe sa functioneze. Dupa cum vedeti, constructia este foarte inteligenta, din ea avand de castigat atat investitorii cat si NOI , membrii FREE . Banii vor veni atat din reteaua pe care vi-o creati cat si suplimentar din diferenta pana la 50% din profitul WAZZUB.
Asa ca nu va puteti permite luxul sa pierdeti aceasta oportunitate.
Sunt sigur ca ati pierdut multe altele…
Ati mai vazut vreo afacere care sa nu va ceara nimic si sa va plateasca?
Aveti de muncit doar maxim 3 luni si dupa aceea veti castiga bani luna de luna toata viata.
Deja fiecare zi , fiecare ora pe care o pierdeti, se va reflecta in castigul pe care-l obtineti, asa ca nu mai asteptati .
La 1 Ianuarie 2012 a inceput oficial Prelansarea WAZZUB .
Ai un avantaj sa fii unul dintre primii care incep sa-si construiasca grupul.

Click aici pentru a te inscrie !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogs I like